Accepte

XX CAMPIONAT D'ESPAÑA ?*OPEN? DE NATACIÓ ABSOLUT ASTRAPOOL - XXXVI CAMPIONAT D'ESPANYA DE NATACIÓ JÚNIOR

15/04/2019 @ 00:00:00

Celebrat a Sabadell entre els dies 6 al 10 d'abril. Van participar 16 nadadors i 21 nadadores pertanyents a 13 clubs de la Comunitat Valenciana.

En la categoria absolut-jove destacar a Rosa Peris del Castalia-Castellón, campiona d'Espanya i rècord autonòmic en 50 papallona, així com subcampiona d'Espanya en 50 lliure. També destacar l'actuació d'Iván Amillo del Ferca San José que va aconseguir la medalla de bronze en els 100 lliure.

En la categoria Júnior destacar en categoria femenina a Alba Herrero del Tenis Elche que es va proclamar campiona d'Espanya en la prova de 400 lliure, i va aconseguir la medalla de bronze en la prova de 200 lliure, resultat que li suposa la inclusió en l'equip nacional que disputarà els campionats d'Europa i el mundial júnior com a integrant de l'equip de relleus. La seua companya de club, Paula Ruiz, es va portar el bronze en les proves de 50 i 100 lliure.

En categoria masculina un gran Mikel Bonal del Petrer va aconseguir medalles de bronze en 100 i 200 braça.

Els equips de relleus del Tenis Elche de 4x100 i 4x200 lliure compostos per Alba Herrero, Marina Lázaro, Victoria Valero i Paula Ruiz es van proclamar subcampiones batent en totes dues proves els rècords autonòmics absoluts. En la classificació per punts el Tenis Elche es va classificar en segona posició.