Accepte

PEDRO SANCHEZ AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA INFANTIL EN LA COPA COMEN

01/07/2019 @ 00:00:00

La Copa Comen es va celebrar en Bourgas (Bulgària) del 21 al 23 de juny, la selecció espanyola estava composta per tres xiques i huit xics, entre els quals es trobava el nadador del Tenis Elche Pedro Sánchez.

Pedro va tindre una excel·lent actuació en les tres proves individuals que va disputar, aconseguint un 4t lloc en la prova de 200m Esquena, 7é lloc en els 100m Esquena i 11é lloc en els 100m Papallona. En la prova de 200m Esquena i 100m Papallona va aconseguir millors marques personals.

A més va participar també en el relleu 4x100m Estils on van ocupar la cinquena posició.

Encara que internacional, es tracta d'una competició preparatòria, ja que Pedro té com a competició principal el Festival Olímpic de la Joventut Europea que es disputarà del 22 al 26 de juliol a Bakú.