Accepte

Sara Micó i Ángela Martínez debuten al Campionat d'Europa d'Aigües Obertes Infantil-Júnior

06/09/2019 @ 07:40:07

Les nadadores valencianes Àngela Martínez i Sara Micó van ser convocades per primera vegada per a participar al Campionat d'Europa d'Aigües Obertes Infantil-Júnior que va tindre lloc del 2 al 4 d'agost a Racice (República Txeca) i van aconseguir acabar en setena i onzena posició, respectivament, d'un total de 33 nadadores participants en la prova 5km Infantil (14-15 anys). A més, Micó, de 14 anys, va ser la tercera classificada de les nadadores participants de la seua mateixa edat.

Tant la nedadora pertanyent al C.N.Elche com la del Club De Tenis Elche van estar concentrades al Centre d'Alt Rendiment (C.A.R.) de Sierra Nevada del 12 al 30 de juliol amb la resta de l'equip nacional per preparar la competició en qüestió.

El combinat nacional, format per un total de 15 esportistes, va acabar en cinquè lloc en la classificació final per punts -128-, per davant de països com França, Gran Bretanya, Polònia o l'amfitriona República Txeca.